Specials

Gepersonaliseerde interieurmeubels zijn de ware eyecatchers

Wilt u zeker weten dat uw wandpresentatie of vergadertafel persoonlijk en dus uniek is? Laat een gepersonaliseerde variant maken door Double Vision Interieurprojecten. Gegarandeerd een bezienswaardigheid die alle aandacht die hij krijgt, ook echt verdient.

Double Vision Interieurprojecten

‘Wij willen niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de klant, wij willen ze overtreffen’

Zoveel aandacht als zo’n gepersonaliseerd meubel krijgt, heeft hij ook tijdens de vervaardiging gekregen. Het ingieten met hars is een bijzonder intensief proces dat met extreme precisie wordt uitgevoerd. Na jarenlang finetunen van het harsproces kan Double Vision Interieurprojecten zich specialist op dit gebied noemen.

 

Paul van Limpt: “Lang niet iedereen weet hoe ingewikkeld zo’n ingietproces is. Dat krijg je echt niet onder de knie door even een how-to op YouTube te kijken. Ik vergelijk dit proces weleens met het menu van een sterrenrestaurant. Een chef-kok is ook jarenlang bezig met het testen van allerlei recepten tot hij tot het perfecte menu komt.”

De diepte die de transparante hars creëert, is indrukwekkend

Double Vision Interieurprojecten

Het speciale proces van hars ingieten is voor uiteenlopende projecten te gebruiken. Op kantoor bijvoorbeeld in de vorm van een boardroomtafel of wandpresentatie, fraai verlicht door middel van ledverlichting.

Double Vision Interieurprojecten

Perfect als zakelijke blikvanger en als gedenkwaardige privéherinnering

Ook voor privémomenten kan een hars ingegoten meubel/kunststuk een prachtige tastbare herinnering zijn, zoals een klein monument of replica. Dat kan een bijzonder bijzettafeltje zijn, maar bijvoorbeeld ook een grafzerk.

 

Ieder harsproject is uniek en ook de materiaalsoorten die je kunt ingieten, zijn eindeloos. Denk aan textiel, kunstgras, hout, kunststof, staal. Wat is voor u de moeite waard om te vereeuwigen?