DIENSTEN

Double Vision verzorgt afgebakende interieuropdrachten maar ook totale turnkeyprojecten. Of u nu als bedrijf, instelling, binnenhuisarchitect of particulier op zoek bent naar een interieurspecialist: wij regelen alles van A tot Z of naar wens alleen de X-Y-Z.

Bent u nog in de conceptuele fase, of hebt u uw ontwerp al op papier?

Waar uw project ook start, Double Vision Interieurprojecten haakt aan en pakt meteen door

Hoe ziet een projectplanning bij Double Vision Interieurprojecten eruit?

ADVIESGESPREK

Meestal op de locatie waarvoor het nieuwe interieur bedoeld is, om alle mogelijkheden het beste in kaart te kunnen brengen. Een prettig open gesprek waarin visie en wens tot elkaar komen.​

CONCEPT & PLANNING

Hoe komt het ontwerp eruit te zien en op welke termijn is dat te realiseren? In een uitgebreide offerte komt alles aan bod, waarna een gedetailleerd ontwerp volgt. Loopt er iets anders dan gepland? Geen punt, flexibiliteit is een vast onderdeel van onze service.​

Creatie & installatie

Solide kwaliteit ontmoet originaliteit. Double Vision maakt interieurcreaties die ook vele jaren later nog steeds staan als een huis.

Servicegarantie

100% tevredenheid geldt niet alleen op de dag van installatie, maar juist ook wanneer u het interieurmeubel in gebruik neemt. Dus ook maanden later staan wij nog steeds direct voor u klaar.

Weten hoe uw interieuridee in combinatie met de professionele visie van Double Vision Interieurprojecten zich kan ontwikkelen tot een prachtig eindproduct?