OVER ONS

Paul van Limpt staat aan het roer van Double Vision Interieurprojecten. Met zo’n 35 jaar ervaring ádemt hij interieurbouw. In 2005 startte hij Double Vision en nog steeds gaat van ieder nieuw project zijn hart sneller kloppen: wat voor moois kunnen we hiervan maken?

100% aandacht

Wat typeert Double Vision Interieurprojecten volgens klanten? Meest gehoord: aandacht, vakmanschap en het tomeloze enthousiasme van eigenaar Paul van Limpt. En dat stopt niet na de ontwerp- en installatiefase. Paul: “Ik sta achter ieder product dat we maken. Aftersales vind ik minstens zo belangrijk als de rest van het proces.”

Double Vision Interieurprojecten
Double Vision Interieurprojecten
Double Vision Interieurprojecten door heel het land

In heel Nederland hebben we mooie maatwerkprojecten mogen neerzetten. Van een complete kantoorinrichting in de Randstad tot en-suite-, keuken- én inloopkast in een woonhuis in Brabant. Maar ook winkelinterieurs: van modezaak in Noord-Holland tot optiek in Zeeland. En horecaondernemingen, van hotel aan de rand van België tot restaurant aan de Rotterdamse haven.

Wij zijn erg benieuwd naar uw visie en geven graag de onze, zodat we een fraai, functioneel en – niet onbelangrijk – haalbaar resultaat kunnen neerzetten.